Julia Louis-Dreyfus zverejnila svoju diagnózu. Má rakovinu prsníka

Päťdesiatšesťročná rodáčka z New Yorku informovala o svojom zdravotnom stave prostredníctvom Twitteru.

29.09.2017 12:20
Herečka Julia Louis Dreyfuss v kreácii Georges... Foto: ,
Herečka Julia Louis Dreyfuss v kreácii Georges Chakra.
debata

„Jedna z ôsmich žien dostane rakovinu prsníka. Dnes som jednou z nich. Dobrou správou je, že mám tú najúžasnejšiu skupinu priateľov, čo ma podporujú a starajú sa o mňa,“ napísala v príspevku s tým, že nie všetky ženy však majú také šťastie ako ona. „Zlou správou je, že nie všetky ženy sú také šťastné, tak bojujme proti všetkým rakovinám a urobme všeobecnú zdravotnú starostlivosť realitou,“ dodala predstaviteľka Seliny Meyer zo seriálu Viceprezident(ka) (2012).

Televízia HBO, ktorá zastrešuje spomínaný projekt, pre magazín People uviedla, že Louis-Dreyfus sa o chorobe dozvedela 18. septembra, deň po udeľovaní cien Primetime Emmy, z ktorého si odniesla ďalšiu trofej. Detaily o vážnosti herečkinho ochorenia nie sú známe.

Julia Louis-Dreyfus je známa najmä z televízie. Účinkovala napríklad v skečovej šou Saturday Night Live (1975), sitkomoch Seinfeld (1989 – 1998) alebo Nové dobrodružstvá starej Christine (2006 – 2010). Zahrala si aj vo filmoch Hana a jej sestry (1986), Vianočné prázdniny (1989), Medveď Jack (1993), North (1994), Pozor na Harryho (1997), Deň otcov (1997) alebo Už ani slovo (2013). Na konte má jeden Zlatý glóbus z deviatich nominácií, jedenásť Primetime Emmy z 24 nominácií, sedem Screen Actors Guild Awards, päť American Comedy Awards and dve Critics' Choice Television Awards. Od roku 2010 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy a v roku 2014 ju uviedli do Siene slávy americkej Akadémie televíznych umení a vied.

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Julia Louis-Dreyfus

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...