Harry a jeho krásna Meghan v spoločnom objatí! Ona priviedla aj mamu

Láska britského princa Harryho a herečky Meghan Markleovej už nie je žiadnym tajomstvom. Strávili spolu aj záverečný večer Invictus Games v Toronte.

01.10.2017 13:14
debata
zväčšiť Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle... Foto: SITA/AP, Chris Young
Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle počas záverečného ceremoniálu na Invictus Games v Toronte.

Paparazzovia zachytili dvojicu počas sobotňajšej noci vo VIP lóži, odkiaľ spoločne pozerali na záverečný ceremoniál športových hier pre vojnových veteránov a invalidov. Tridsaťtriročný Harry a jeho o tri roky staršia priateľka spoločne diskutovali a nechýbalo ani nežné objatie či dotyky.

Novinári si tiež všimli, že herečka priviedla aj svoju mamu Doriu, ktorá spoločne s párom povzbudzovala športovcov a pozerala sa na dianie v športovej hale. Podľa viacerých je to veľký krok aj pre samotného Harryho, že sa stretol s mamou svojej nastávajúcej.

zväčšiť Meghan Markle (vpravo) a jej mama Doria... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Meghan Markle (vpravo) a jej mama Doria sledovali spoločne záver Invictus Games. Meghan Markle (vpravo) a jej mama Doria sledovali spoločne záver Invictus Games.

Harry sa až donedávna vyhýbal tomu, aby sa s Markleovou objavoval na verejnosti. Dôvodom má byť aj prísny kráľovský protokol, no tiež snaha o stráženie si súkromia.

Práve Invictus Games v Toronte sa však stali miestom, kde sa dvojica objavila prvýkrát spolu oficiálne a na oficiálnom podujatí. Od tohto momentu ich mohli objektívy zachytiť viackrát spolu. Ako dvaja zaľúbenci sa objavili napríklad na tenisovom zápase vozíčkarov. Markle v Toronte trávi väčšinu času, keďže tam nakrúca aj populárny seriál Suits.

zväčšiť Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle spoločne na Invictus Games v Toronte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #princ Harry #Meghan Markle #Invictus Games

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...