Sestry Nízlové majú nový klip. Žijeme prítomnosťou, odkazujú

Slovenské speváčky Veronika a Daniela Nízlové známe ako TWiiNS zverejnili v utorok videoklip k novému singlu Yes It Is!

04.10.2017 14:16
Sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS. Foto:
Sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS.
debata

Skladbu produkoval Izraelčan. „Náš kamarát Alon, s ktorým sme spolupracovali na Eurovízii, prišiel s nápadom, či by sme nechceli naspievať tento song. Je úplne iný, než naše predošlé skladby a tým sa nám zapáčil. Je viac popový, predtým sme robili skôr tanečné veci. A zaujal nás aj text. Je dosť motivačný. Je o tom, že si treba ísť za svojimi snami, odpovede nájdete vo svojom srdci a hlavne teraz je ten moment, teraz je ten čas zažiariť,“ uviedla Daniela v rozhovore.

Videoklip k singlu zverili režisérovi a fotografovi Jakubovi Gulyasovi. „Nakrúcali sme v Maďarsku a Rakúsku. Bolo vtedy takmer štyridsať stupňov, takže to bolo dosť náročné. Veronika dokonca niektoré scény nezvládla, dostala z toho tepla takú silnú migrénu, že nebola schopná pokračovať ďalej,“ priblížila vznik klipu speváčka.

Skladba sama o sebe však sestry výrazne inšpirovala. „Začali sa nám aj na základe tejto pesničky diať v živote zaujímavé veci, prišli k nám dosť veľké príležitosti, no nechcem ešte o nich hovoriť, aby som to nezakríkla. Podstatou je nič neodkladať na potom. Snažíme sa aj so sestrou žiť tu a teraz. Čítala som o tom aj knihu Sila prítomného okamihu a prítomnosť je skutočne to najdôležitejšie, čo máme,“ dodala Daniela.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #videoklip #skladba #sestry #Twiins

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...