Hemsworth šokoval: S manželkou sme sa pár rokov takmer nevideli

Predstaviteľ Thora, Austrálčan Chris Hemsworth, je v Hollywoode v kurze.

06.10.2017 10:00
Herečka Elsa Pataky sa objavila v róbe Zuhair... Foto: ,
Herečka Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth.
debata

Ide z jedného projektu do druhého a zo svojej skvelo rozbehnutej kariéry má radosť. Ako uviedol v aktuálnom rozhovore pre magazín GQ, nebol to on, ale jeho manželka, ktorá musela kvôli rodine obetovať kariéru. V roku 2010 povedal Hemsworth „áno“ drobnej Španielke Else Pataky. A od tej doby mu stihla porodiť tri deti. „Čo sa týka kariéry, ona ju pre rodinu obetovala v oveľa väčšej miere než ja,“ povedal pre spomínaný magazín.

Napriek tomu, že okolo ich vzťahu už párkrát odzneli šumy, že sa nachádza v kríze, partneri všetko ustáli a stále tvoria pár. No náročné obdobia za sebou majú aj oni, ako prezradil slávny herec, ktorý sa stal v roku 2014 najpríťaž­livejším mužom planéty podľa magazínu People. „Ja a moja žena sme sa spoznali, zamilovali a mali deti. Potom sme sa pár rokov takmer vôbec nevideli. Následne sme sa jeden do druhého zamilovali opäť,“ povedal pre magazín GQ.

Na červených kobercoch manželia vždy pôsobia ako ukážkoví zaľúbenci. Nešetria úsmevmi ani nežnými dotykmi či pohľadmi. Vzťah na diaľku ich lásku poriadne preveril, oni napriek tomu vydržali.

Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth na... Foto: SITA/AP, Abraham Caro Marin
Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth na premiére filmu "In the Heart of the Sea" v Madride.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...