Kráska z Transformerov: Áno, môj syn nosí šaty princeznej Elsy

Trojnásobná mama Megan Fox nevidí nič zlé na tom, že jej 5-ročný syn si obľúbil dievčenský kostým. A pre kritikov má odkaz.

07.10.2017 00:00
debata

V krátkom čase sa fotografom podarilo nafotiť viac razy za sebou 5-ročného syna Megan Foxovej a Briana Austina Greena, Noaha, v dievčenských šatách. Aktuálne si obliekol kostým princeznej Elsy z Ľadového kráľovstva. Záber sa stretol s vlnou kritiky adresovanej slávnej herečke. Pred časom sa k téme vyjadroval jej manžel, známy herec zo seriálu Beverly Hills 902 10.

Herečka Megan Fox na prechádzke so synmi -... Foto: Profimedia
Megan Fox Herečka Megan Fox na prechádzke so synmi - Noahom (vľavo) a Bondhim.

Hviezda Transformerov sa na túto tému vyjadrila aj v šou Jimmyho Kimmela. „Moji synovia môžu nosiť šaty. U nás v tejto oblasti neexistujú žiadne pravidlá. Každý si môže obliecť, čo sa mu páči,“ povedala pokojne. Jej manžel má na vec rovnaký názor a kritikom pred časom v rozhovore pre „Hollywood-Pipeline“ odkázal: "Vo veku štyri či päť rokov by si mali deti užívať jednoducho zábavu. Noah tým nikomu neubližuje, keď nosí šaty. Keď to tak chce, je to fajn.“ Herecký pár má troch synov – Bodhiho (3), Noaha (5) a ročného Journeyho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Megan Fox #Noah

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...