Švédsky princ a jeho princezná ako z plagátu! Ukázali rozkošných synov

Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia, sa pochválili novými zábermi ich rodinky. Dokonalí, čo poviete?

10.10.2017 00:00
debata

Koncom augusta prišlo na svet ďalšie švédske bábätko s modrou krvou. Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia, privítali na svete druhého syna, ktorého pomenovali Gabriel. Ich straší syn Alexander, ktorý sa narodil v júni 2016, tak dostal bračeka.

Princ Carl Philip s manželkou, princeznou... Foto: Kungahuset
Sofia, Carl Philip Princ Carl Philip s manželkou, princeznou Sofiou a ich dvoma synmi - menším Gabrielom a starším Alexandrom.

Švédsky kráľovský dvor sa u svojich poddaných teší veľkej obľube a tak sa členovia rodiny o svoje šťastie delia aj so švédskym ľudom. Na oficiálnej stránke paláca zverejňujú zábery svojich potomkov. A tak sa mladí rodičia pochválili novými zábermi, ktoré sa okmažite stretli s pozitívnym ohlasom. Krásna Sofia, niekdajšia modelka, na jednej z nich drží na rukách staršieho syna Alexandra, zatiaľ, čo najmladší člen švédskej kráľovskej rodiny leží v náručí otca, sympatického Carla Philipa. Na druhej fotografii už rodičia pózujú len s malým Gabrielom, ktorý má na sebe šedý svetrík.

Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná... Foto: Kungahuset
Carl Philip, princezná Sofia Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia, spolu s ich mladším synom Gabrielom.

Sympatický Carl Philip sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu. Ich prvý potomok, princ Alexander prišiel na svet 19. apríla 2016 a je piaty v poradí nástupníctva na švédsky kráľovský trón.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sofia #Švédsko #Carl Philip

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...