Nádherná a úspešná! Ale Meghan Markle očarila ľudí aj niečím iným

Rodená Američanka si získala nielen srdce mladšieho z britských princov.

10.10.2017 10:00
meghan Markle Foto: ,
Meghan Markle v hľadisku počas otvorenia športového podujatia Invictus Games v Toronte.
debata

Vzťah princa Harryho a herečky Meghan Markleovej je čoraz vážnejší a tak Briti celkom prirodzene očakávajú zásnuby. Kedy sa tak stane, médiá len špekulujú.

Ako Briti vnímajú vzťah mladšieho z princov s herečkou, ktorá sa narodila v Los Angeles a aktuálne žije v Kanade? Prieskum si nechal urobiť magazín Hello! medzi svojimi čitateľmi. Dve tretiny z nich uviedlo, že súhlasia so skorou svadbou slávnych zaľúbencov. Výsledok prekvapil, pretože len pred pol rokom na tú istú otázku dala súhlasnú odpoveď len polovica opýtaných.

Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle spoločne na Invictus Games v Toronte.

K výsledku prieskumu sa vyjadril aj slávny britský autor životopisov Andrew Morton, okrem iného sa podpísal aj pod biografiu princeznej Diany. „Ľudia akceptujú Meghan, pretože je nielen aktraktívna hollywoodska herečka, ale aj preto, že voľačo v živote dosiahla ešte predtým, než stretla princa Harryho,“ opísal a vo vysvetľovaní pokračoval: „Je humanistka a aktivistka, venuje sa ľuďom, ktorí mali menej šťastia v živote ako ona. Pripomína vám to niekoho? Samozrejme, okamžite prichádza porovnanie s Dianou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #svadba #Meghan Markle

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...