Dcéra Jackieho Chana je lesbička! Lásku priateľke vyznala online

Herec Jackie Chan je známy ako akčný hrdina a miláčik publika v rodnej krajine, ale aj na americkom kontinente. Posledné dni sa však dianie pozornosť zvrtla na jeho dcéru Ettu Ng.

10.10.2017 14:00
Jackie Chan Foto: ,
Herec Jackie Chan na archívnom zábere.
debata (2)

I am in awe at the amount of support and love poured my way. I am speechless at how followers went to my Girlfriend @andiautumn and my account to show us both so much positivity. People all over the world have been rooting us on as Hong Kong media continues to mock. I’ve grown up in a world of negativity and close mindedness but I am at that point where I realise that I can use my experience to tell my truths and help others just like me. Thankfully I’ve grown since the days I was powerless and uncertain what the world has for me. Thank you for the enormous outpour of love and acceptance. #lgbt #androgynous #lgbtqai #loveislove #lovewins #lovealwayswins #lesbian #love #support # #androgynous #queer #gay #gaygram #loveyourself #advocacy

Príspevok, ktorý zdieľa @stolenmilktea,

Osemnásťročná ratolesť známeho herca sa verejne priznala k homosexuálnej orientácii a na mikroblogovacej sieti Instagram zároveň priznala vzťah so známou sociálnou influencerkou Andi Autumn.

Etta Ng zverejnila záber, na ktorom stojí pred dúhou a pridala k nemu skratky ako lgbt či lesbian. Zároveň sa však vyjadrila, že je úžasne prekvapená pozitívnym prijatím ľudí, ktorí na jej „coming out“ reagovali.

„Nemám slov ako sa internetoví nasledovatelia preukázali na mojom profile aj profile mojej partnerky. Priniesli nám toľko pozitivity. Vyrástla som vo svete negativity a uzavretých myslí ale teraz sa nachádzam v bode, keď som si uvedomila, že môžem využiť vlastnú skúsenosť, aby som povedala pravdu a pomohla iným ako ja,“ napísala tiež 18-ročná Etta. „Ďakujem za obrovskú mieru lásky a akceptácie,“ doplnila ešte.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #priznanie #Jackie Chan #lesbička

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...