Superman by sa s ňou nenadrel! Teri Hatcher je ľahká ako pierko

Pred rokmi lietala v náručí Supermana ako Lois Lane. Po päťdesiatke je Teri Hatcher ešte štíhlejšia než v čase slávneho seriálu.

11.10.2017 15:36
debata

Herečka Teri Hatcher (52) sa nijako netají posadnutosťou cvičením. V uliciach Los Angeles ju nielen fotografi, ale aj turisti môžu často vidieť v športovom oblečení, ako mieri do telocvične alebo sa venuje behu vonku. A pohľady zvedavcov ju nijako nerušia.

Teri Hatcher v športovom oblečení v uliciach... Foto: Profimedia
Teri Hatcher Teri Hatcher v športovom oblečení v uliciach Los Angeles.

Usmiatu hviezdu Zúfalých manželiek (2004 – 2012) či seriálu Lois & Clark: Nové dobrodružstvá Supermana (1993 – 1997) bolo tento týždeň opäť vidieť v športovom outfite. Mama 20-ročnej dcéry Emerson Tenney mala na sebe čierne športové legíny a modré tielko. Tvár jej zakrývali slnečné okuliare, ale nespoznaná rozhodne nezostala. Na fotografov sa dokonca usmievala.

Herečka ukázala v legínach štíhle nohy – ak by ju Superman zobral priamo na ulici do náručia, veľa práce by s ňou veru nemal. Útla tmavovláska si svoju postavičku viditeľne stráži a je štíhlejšia ako v rokoch spomínaného seriálu.

Teri Hatcher a Dean Cain si zahrali v seriáli o... Foto: ABC
Teri Hatcher a Dean Cain Teri Hatcher a Dean Cain si zahrali v seriáli o Supermanovi v rokoch 1993 - 1997.

Niekdajšia predstaviteľka neohrozenej seriálovej novinárky Lois Laneovej a Supermanovej lásky si zahrala aktuálne aj v seriáli Supergirl, v ktorom sa objavila v zápornej postave.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šport #postava #Teri Hatcher

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....