Úchvatná hviezda červených kobercov na detskom ihrisku! Spoznáte ju?

Irina Shayk je mamou niekoľkomesačnej dcérky. Mimo červených kobercov žije celkom normálny život. Aj na detskom ihrisku.

12.10.2017 10:00
debata

Ruská modelka a priateľka hollywoodskeho herca Bradleyho Coopera, Irina Shayk, si užíva materskú dovolenku. A hoci sa z času na čas ukáže na červenom koberci v dokonalej forme, predsa len väčšinu času žije celkom nornálnymi mamičkovskými povinnosťami. A pri tých ju občas zachytia aj fotoobjektívy.

Irina Shayk na prechádzke s dcérou Leou. Foto: Profimedia
Irina Shayk Irina Shayk na prechádzke s dcérou Leou.

V legínach, bielom tričku a s batohom ne chrbte vyrazila na prechádzku na detské ihrisko. V náručí pritom držala svoj malý poklad, dcérku Leu. Tú vychytená modelka porodila v apríli a ako je vidieť na zábere, bábätko rastie ako z vody.

Slávna dvojica – Irina Shayk a Bradley Cooper žijú v Los Angeles, kde sa vo veľkej miere odohráva aj hercov pracovný život. Dvojica začala spolu randiť na jar 2015, no o svojom vzťahu sa vyjadruje verejne len zriedka. Shayk predtým päť rokov tvorila pár s portugalským futbalistom Cristianom Ronaldom, Cooper sa zasa v marci 2015 rozišiel s anglickou modelkou Suki Waterhouse. V rokoch 2006 až 2007 bol ženatý s americkou herečkou Jennifer Esposito.

Modelka Irina Shayk uchvátila na festivale v... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Irina Shayk Modelka Irina Shayk uchvátila na festivale v Cannes. Necelé dva mesiace po pôrode predviedla ukážkovú figúru v šatách Atelier Versace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #irina Shayk #Los Angeles

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...