Nenájdete asi ženu, ktorú by neobťažovali, myslí si Heidi Klum

Kauzou okolo sexuálneho obťažovania, z ktorej slávneho hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina obvinili niekoľko žien, žije momentálne filmový svet. A nielen ten.

14.10.2017 00:00
Heidi Klum Foto: ,
Topmodelka Heidi Klum na podujatí Project Runway, ktoré produkoval práve Weinstein.
debata

K problematike sa vyjadrila aj nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi Klum, ktorá sa v minulosti s Weinsteinom stretla na viacerých pracovných podujatiach. Od roku 2012 produkoval aj jej program Project Runway, v ktorom sa objavila jeho manželka – dizajnérka značky Marchesa Georgina Chapman.

„Želala by som si, aby tieto hrozivé príbehy, ktoré som si prečítala o Harveym Weinsteinovi, boli len zriedkavým javom v našej spoločnosti, ale jednoducho to tak nie je,“ uviedla pre magazín People niekdajšia topmodelky. „Boli by sme naivní, ak by sme si mysleli, že také niečo sa deje len v Hollywoode,“ pokračovala Klum.

„Toto je len jeden príklad pretrvávajúceho problému zlého zaobchádzania so ženami po celom svete,“ vyjadrila svoj názor 44-ročná blondínka. „Myslím si, že by bolo ťažké nájsť ženu – vrátane mňa – ktorá by nemala aspoň jeden zážitok, v rámci ktorého sa cítila ponížená alebo ohrozená mužom využívajúcim jeho vlastnú silu, postavenie alebo fyzickú prevahu,“ doplnila ešte modelka, čím vlastne priznala, že aj ona má skúsenosti z brandže, v rámci ktorých čelila mužskému obťažovaniu.

Nemecká rodáčka síce detaily nespresnila, ale vyznala sa, že drží palce a obdivuje všetky ženy, ktoré vzali odvahu a rozhodli sa o obťažovaní prehovoriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #obťažovanie #sexuálne obťažovanie #Harvey Weinstein

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...