Uf, Monika z Priateľov do toho opäť spadla! Zvolila voskovú tvár

Hoci sa herečka Courteney Cox (53) pred rokom zaprisahala, že s omladzovaním skončila, jej tvár hovorí čosi iné. Pozrite sa.

15.10.2017 12:00
debata

53-ročná seriálová hviezda Courteney Cox má dve tváre – svoju prirodzenú a botoxovú. A hoci sa pred časom zaprisahala, že s omladzovaním definitívne skončila, aktuálne zábery na jej tvár hovoria skôr inou rečou.

Herečka  Courteney Cox na ulici v Holylwoode. Foto: Profimedia
Courteney Cox Herečka Courteney Cox na ulici v Holylwoode.

„Snažila som sa so starnutím bojovať a zastaviť ho. Ale to sa vám nikdy nepodarí. Niekedy sa človek snaží tak veľmi, že pri pohľade do zrkadla musí iba povedať: ‚Bože, vyzeráš hrozne‘,“ v tomto zmysle sa vyjadrila pred rokom v šou „Running Wild With Bear Grylls“.

No zdá sa, že na svoje vety zabudla a tvár si nechala vyhladiť opäť. Fotografi ju zachytili na ulici v Hollywoode. Priamy záber na jej tvár hovorí jasnou rečou – je bez jedinej, čo i len miniatúrnej vrásky.

Herečke sa pritom darí v súkromnej sfére – po boku má opäť muzikanta Johnnyho McDaida, ktorý je od nej mladší o 12 rokov a s ktorým by niekdajšia Monika z Priateľov rada mala ešte dieťa, čo priznala pre magazín „New Beauty“. Zrejme ju tak opäť prevalcoval tlak Hollywoodu bažiacom po večnej mladosti a botoxu neodolala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox #botox

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...