Zláka krásnu Wonder Woman triler z druhej svetovej vojny?

Izraelská herečka a modelka Gal Gadot rokuje o úlohe v plánovanom trileri Ruin.

14.10.2017 16:00
Wonder Woman Foto: ,
Wonder Woman v podaní Gal Gadotovej.
debata

Správu potvrdil magazín The Hollywood Reporter s tým, že zatiaľ nie je jasné, koho by v prípade podpísania zmluvy hrala.

Novinka sa bude odohrávať v období po druhej svetovej vojne a zameria sa na bývalého nacistického kapitána, ktorý sa chce zo svojich zločinov vykúpiť tým, že hľadá a vraždí svojich bývalých kolegov z jednotiek SS. Snímka by mala vzniknúť pod hlavičkou spoločnosti Mad River Pictures, pričom réžie by sa mal ujať Justin Kurzel, ktorý stojí aj za snímkou Assassin's Creed (2016). The Hollywood Reporter však uvádza, že o tom, či sa snímka vôbec dočká výroby, rozhodne to, či sa produkcii podarí nájsť predstaviteľa spomínaného kapitána. Podľa nemenovaných zdrojov by ním mohol byť Christian Bale, zatiaľ ale s tvorcami ešte o úlohe nerokoval.

Gal Gadot reprezentovala svoju krajinu na súťaži Miss Universe, ktorá sa konala v roku 2004 v Ekvádore. Známa je najmä ako Gisele z akčnej série Rýchlo a zbesilo (2009, 2011 a 2013). Zahrala si aj v snímkach Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010), Nočné rande (2010), Nebezpečný spojenec (2016) či Špióni odvedľa (2016). Objavila sa tiež v akčnom filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016), kde sa predstavila ako superhrdinka Wonder Woman. Úlohy odvážnej princeznej Amazoniek sa ujala aj v očakávanej snímke Wonder Woman (2017). Túto postavu stvárni aj v jej pokračovaní Wonder Woman 2 a pripravovanom filme Justice League a jeho pokračovaní Justice League Part Two.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gal Gadot #Ruin

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...