Rozpad vzťahu pretavila do hudby. Bola to katarzia, hovorí Kylie

Hoci patrí medzi hudobné idoly a so svojou tvorbou dokáže zaujať fanúšikov aj po rokoch, v súkromí sa speváčke Kylie Minogue nedarí asi tak, ako by si predstavovala.

17.10.2017 00:00
Speváčka Kylie Minogue oslávi v roku 2018... Foto: ,
Speváčka Kylie Minogue oslávi v roku 2018 okrúhle päťdesiate narodeniny. Vôbec však na to nevyzerá.
debata

Austrálska rodáčka sa v interview pre The Sun rozhovorila o novom albume, ktorý je už na polceste k dokončeniu. Priznala, že práca na ňom bola pre ňu zároveň akousi katarziou po ďalšom nevydarenom vzťahu. Vo februári sa totiž rozišla s hercom Joshuom Sassem.

„Bolo to dobré. Pracovať v štúdiu sedem, osem, deväť hodín s ľudmi, ktorých nepoznáte, sa môže zdať ako jemne divný koncept. Ale ak pracujete s dobrými ľuďmi, je to perfektné miesto, ako sa vyrovnať so situáciou,“ uviedla speváčka.

Prekvapením určite je, že novinku nahrávala predovšetkým v americkom Nashville. „To mesto malo na mňa veľmi pozitívny vplyv. Skladby rozprávajú príbehy, majú príbehový základ. Bolo naozaj skvelé robiť veci trochu inak než doposiaľ,“ skonštatovala Minogue, ktorá plánuje novinku podporiť aj koncertným turné.

Budúci rok v máji oslávi hviezda okrúhle 50. narodeniny. Je teda možné, že nový koncertný program bude zároveň veľkou oslavou jej jubilea a bilančným turné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #album #Kylie Minogue #Katarzia

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...