Strach z médií a verejnosti? Šokujúce, prežíva ho aj Kim Kardashian

Hrošia koža po rokoch strávených v šoubiznise? Človek by si myslel, že televízna a internetová hviezda Kim Kardashian už bude obrnená. Ale nie je to tak.

17.10.2017 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian.
debata

V nedeľňajšej epizóde reality-šou Keeping up with Kardashians sa 36-ročná brunetka priznala, že sa nedokáže vždy povzniesť nad zásahy médií do jej súkromia či dezinformácie, ktoré médiá o nej prinášajú.

Matka dvoch detí, ktorá sa s manželom pripravuje na príchod tretieho (vynosí ho náhradná matka), zažila údajne veľmi ťažké chvíle po tom, čo sa v médiách objavili pred časom zábery z jej výletu v Mexiku. Išlo o zábery z pláže, na ktorých má Kardashianka oblečené bikiny. Tvrdí, že fotografi ich dodatočne upravili a snažili sa jej ublížiť.

„Keď raz niečím takýmto prejdete, určite získate hrošiu kožu. Ale tie obrázky prichádzajú každý deň a neprestáva to. Viem, ako sa s vecami vyrovnať, ale ak toto nedokážem spracovať, kto potom dokáže,“ pýta sa pred kamerami televíznej šou. Kardashian sa priznala, že po zverejnení týchto záberov získala fóbiu z verejného ukazovania sa a mala pocit, že ju neustále prenasledujú. Neustále riešila to, v akom svetle sa objaví na internete či v tlačených médiách.

Obe Kardashianovej sestry jej údajne navrhli, aby sa na čas stiahla zo všetkých mobilných aplikácií a snažila sa ignorovať správy, informácie, ale aj odkazy verejnosti na svoju adresu. Kim s tým údajne súhlasila, ale pravdepodobne nevydržala dlho. Konieckoncov, internet ju zrodil a je od neho stále závislá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #paparazzi #Kim Kardashian #verejnosť #fóbia

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...