S manželom sme boli skoro rok bez sexu, prekvapila Pink

Udržať si manželstvo v šoubiznise nie je ľahká vec. Speváčka Pink, ktorá minulý týždeň zverejnila novú nahrávku Beautiful Trauma, sa o tom svojom rozhovorila pre The Guardian.

17.10.2017 10:00
Pink Foto: ,
Americká speváčka Pink na archívnom zábere.
debata (1)

Tridsaťosemročná umelkyňa sa priznala, že v jej 11-ročnom manželstve s motorkárom Careym Hartom boli chvíle, ktoré prežívali naozaj ťažko. Prvýkrát sa rozišli ešte počas spoločného randenia. Po tom, ako sa v roku 2006 zosobášili, však prišla druhá kríza a boli od seba 11 mesiacov. Papiere so žiadosťou o rozvod však napokon roztrhali.

„Zažívam momenty, keď sa na neho pozriem a vidím ho ako toho najrozumnejšieho, logického, stáleho chlapa. Je ako skala, je to dobrý chlap. Je dobrý otec. Je presne ten druh otca, aký som si myslela, že by mohol byť,“ uviedla v rozhovore speváčka. „A potom príde moment, keď sa na neho pozriem a zdá sa mi, že som ho nikdy nemala rada. Že neexistuje nič, čo by sa mi na ňom páčilo. Nemáme nič spoločné. Neznášam všetko, čo sa mu páči a nechcem ho už nikdy vidieť. A o dva týždne prídem a hovorím si, bože, aké sú tie veci medzi nami super,“ opísala svoje pocity Pink.

Pink a jej manžel Carey Hart prišli spoločne s... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Pink a jej manžel Carey Hart prišli spoločne s dcérkou Willow. Pink a jej manžel Carey Hart prišli spoločne s dcérkou Willow.

Podľa nej je náročné fungovať v stálom a monogamnom vzťahu a niekedy to je poriadna skúška. Pre Guardian dokonca priznala, že s manželom mali obdobie bez sexu, ktoré trvalo takmer rok. „Vtedy som sa pýtala: Je už táto posteľ mŕtva? Je to koniec? Chcem ho vôbec? Chce on mňa? Monogamia je makačka. Ale urobte dobre svoju prácu a bude to znovu fajn,“ uviedla svoj názor hviezda, ktorá sa v textoch často vyznáva aj z pocitov k manželovi.

Na novinke Beautiful Trauma mu vraj tiež venovala niekoľko skladieb. Po prvom singli What about us prichádza Pink s titulným singlom nazvaným rovnako ako celý album.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #monogamia #Pink #Carey Hart

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....