Prichytený pri sexe v tuneli! Cranston šokoval príhodou z medových týždňov

Na začiatku manželstva to býva medzi partnermi pomerne vášnivé. Vie o tom svoje aj herec Bryan Cranston, ktorý oslávi onedlho tridsiate výročie svojho manželského zväzku. A má jednu zaujímavú príhodu.

18.10.2017 00:00
Herec Bryan Cranston a jeho manželka Robin... Foto: ,
Herec Bryan Cranston a jeho manželka Robin Dearden.
debata

Počas návštevy talk-šou Grahama Nortona vo Veľkej Británii sa Cranston priznal k zážitku, ktorý sa udial pred mnohými rokmi – v čase jeho medových týždňov.

S manželkou Robin sa vybrali do Európy, kde mali stráviť bezmála mesiac. Jednou zo zástaviek boli aj Alpy a ich malebná príroda. Cranstonovi vraj turistický sprievodca poradil vyhliadkovú jazdu, v rámci ktorej prechádza horský vláčik cez tunely v samotných kopcoch. „Sú tri, v prvom strávite asi päť minút, v druhom desať a v tom treťom päťdesiat, povedal mi a žmurkol pri tom na mňa spiklenecky,“ zaspomínal si 61-ročný Cranston.

Keďže sa s manželkou snažili o dieťa a zároveň to bolo medzi nimi ešte poriadne vášnivé spojenie, nápad vyskúšať si sex v absolútnej tme mu vraj prišiel ako skutočne zaujímavý. Manželka hanblivo súhlasila.

To, ako snaha dopadla, už dnes hrdina seriálu Perníkový tatko opisuje so smiechom a humorom. „Tretí tunel nebol ani zďaleka taký dlhý, ako sme si mysleli. Ležal som na mojej žene, najprv bola úplná tma a potom som odrazu začal vidieť obrysy jej tváre. Hovorím si, moje oči si už zvykli na tmu. Ale nie, my sme vchádzali do stanice a tunel sa končil,“ opísal situáciu v talk-šou za smiechu ďalších hostí.

Cranston vraj skončil nahý pred zrakmi ďalších cestujúcich a manželka mu povedala vetu, ktorú, ako ironicky dodal, túži počuť každý manžel. „Zlez zo mňa!“. Odvtedy vraj už podobné pokusy s adrenalínovým milovaním na verejnosti radšej neskúšali. Dvojici sa napokon narodila dcéra, ale stalo sa tak až štyri roky po svadbe a po spomenutých medových týždňoch s trapasom v Alpách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #sex #tunel #Alpy #Bryan Cranston #prichytení

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...