Zaoblila sa! Tehotná vojvodkyňa Kate ukázala drobné bruško

Bruško už neukryje. Britská vojvodkyňa Catherine sa zúčastnila v utorok na charitatívnej akcii. A odhalila zaoblené krivky.

17.10.2017 13:56
debata (2)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge tancuje s... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Vojvodkyňa Kate z Cambridge tancuje s medvedíkom Paddingtonom Vojvodkyňa Kate z Cambridge tancuje s medvedíkom Paddingtonom na Paddington Station v Londýne.

Tridsaťpäťročná manželka princa Williama, ktorá očakáva tretie dieťa, sa objavila na stanici Paddington, odkiaľ vyrážal vlak s charitatívnym poslaním a viezol detských pasažierov. Kate s mnohými prehodila pár slov a pre objektívy reportérov ochotne zapózovala aj pri tanci s medvedíkom Paddingtonom. Práve pri tanci s nim sa šaty od Orly Kiely napli na jej tele a odhalili jemné obliny bruška.

Matka dvoch detí, princa Georga a princeznej Charlotte, sa na verejnosti objavila druhýkrát od ohlásenie tretieho tehotenstva. Médiá neustále informujú o tom, že jej tehotenstvo je náročné, keďže trpí častými nevoľnosťami a bolesťami. Na utorňajšom podujatí však pôsobila spokojne a usmievala sa doširoka.

Vojvodkyňa Kate z Cambridgep predviedla počas... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridgep predviedla počas účasti na charitatívnej akcii jemné zaoblené bruško.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #vojvodkyňa Catherine #tanec #Paddington

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...