Znova spolu? Fešáka Chrisa Evansa načapali na večeri s bývalkou

Herec Chris Evans patrí pravdepodobne medzi najžiadanejších slobodných mužov Hollywoodu. Alebo lepšie povedané, patril. Zdá sa, že opäť nie je single.

19.10.2017 07:45
Chris Evans Foto: ,
Herec Chris Evans na zábere z uvedenia filmu Kapitán Amerika: Občianska vojna.
debata

Ako píše americký magazín US Weekly s odvolaním sa na spoľahlivý zdroj, Evansa videli v dámskej spoločnosti pred pár dňami na večeri v Atlante. Nejde pritom o žiadnu novú potenciálnu lásku, ale Evansovu poslednú priateľku – herečku a komičku Jenny Slateovú.

Jenny Slate  na odovzdávani ocenení Golden... Foto: SITA, Evan Agostini
Jenny Slate Jenny Slate na odovzdávani ocenení Golden Heart Awards v New Yorku.

Dvojica tvorila pár bezmála rok, no vo februári sa namiesto cesty k oltáru ich chodníčky rozišli. Asi nie nadlho. „Smiali sa a vtipkovali. Niekoľkokrát sa nahol a pohladkal ju po ramene. Vyzerali ako normálny pár na rande,“ uviedol zdroj, ktorého cituje americký týždenník.

Tridsaťšesťročný Evans a o rok mladšia Slate sa vraj hneď na druhý deň spolu objavili na ďalšej večeri, kde sa ku nim pripojil aj herec Robert Downey Jr. s manželkou Susan.

Ako uvádza US Weekly s odvolaním sa na Marie Claire, herečka Slate tesne po rozchode opísala vzťah s Evanom „ako veľmi vzácny“. Podľa jeho zástupcov je možné, že vrúcne city medzi nimi sa opäť prebudili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Chris Evans #večera #spolu #Jenny Slate

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...