Zamilovaná Parišková s novým mužom! Prvýkrát vyrazili do spoločnosti

Hoci aktuálny vzťah známej slovenskej moderátorky Anety Pariškovej trvá už niekoľko mesiacov, priateľa Miroslava vzala do spoločnosti až nedávno. Na módnej akcii.

19.10.2017 12:20
debata (8)
Moderátorka Aneta Parišková a jej priateľ... Foto: Profimedia
Moderátorka Aneta Parišková a jej priateľ Miroslav. Moderátorka Aneta Parišková a jej priateľ Miroslav.

Blondínka, ktorá vychováva tri deti, si vyrazila spoločne so sympatickým tmavovlasým partnerom na prehliadku nových módnych kolekcií a úsmevy strúhala priam od ucha k uchu. Niet ani divu, jej priatelia a známi tvrdia, že je skutočne zamilovaná a že Miroslav je pre ňu konečne ten pravý.

Parišková má pritom za sebou dve nevydarené manželstvá. Z prvého, s podnikateľom Davidom Dočekalom, má syna Daniela. V druhom zväzku, v ktorom bol jej partnerom Kanaďan Mark Sedlmair, sa jej narodili synovia Nathan a Gabriel. Ani deti však partnerov spolu neudržali.

Ako tvrdia zdroje z okolia moderátorky, 46-ročný Miroslav je údajne skvelým mužom s otcovským inštinktom a moderátorke veľmi pomáha so všetkými troma ratolesťami. Hoci blondínka sa k súkromiu príliš nevyjadruje, tentoraz už svoju lásku neskrývala ani počas rozhovorov s médiami. A jej úsmev na nedávnom módnom podujatí hovorí azda za všetko.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #úsmev #partner #Aneta Parišková

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...