Nikdy som nerebelovala proti rodičom, vraví Kate Hudson

Snívala o celkom inej kariére. Herečka Kate Hudson v rozhovore pre magazín The Edit prezradila, že sa túžila stať speváčkou.

21.10.2017 00:00
Kate Hudson Foto: ,
Herečka Kate Hudson predviedla svoj krátky účes a roztomilú kombináciu nohavíc a prúžkovaného topu.
debata

„Vždy som si myslela, že mojou cestou bude hudba. Popový svet. Ale jediné, čo sa mi podarilo, bolo spievanie v školskom muzikáli,“ uviedla v rozhovore 38-ročná herečka. Pred pár mesiacmi prekvapila verejnosť tým, že si nechala ostrihať svoje plavé vlasy takmer naholo. Dôvodom bola práca na novom filmovom projekte.

Takáto zmena môže niekomu pripomínať rebelstvo a Hudson dostala otázku aj na túto tému. Ako však uviedla, keď bola tínedžerka nikdy nerebelovala proti svojim slávnym rodičom – herečke Goldie Hawnovej a otčimovi Kurtovi Russellovi. „Neprišla som domov s tetovaním alebo piercingom. Vždy som bola zodpovedný šofér. Proti rodičom som naozaj nerebelovala. Túžila som po tom, aby ma uznávali,“ vysvetlila pre The Edit.

Doplnila tiež, že rozhodne nepatrila medzi „najkúlovejšie“ osoby v triede. „Na párty som vôbec nechodila a cez víkendy som sedela doma. Žiadni kamoši, robila som veľké h..o,“ zavtipkovala si herečka, ktorá je dnes mamou dvoch synov.

Herečka Kate Hudson predviedla svoj krátky účes...
Herečka Laura Dern.
+8Herečka Tracee Ellis Ross predviedla poriadne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Kate Hudson #rozhovor #rodičia #detstvo

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...