Solange sa hnevá na časopis: Vyretušoval jej 'duchovné' vlasy

Evening Standard Magazine, príloha britského denníku London Daily Standard, sa v sobotu ospravedlnil speváčke Solange, ktorú rozhnevalo, že pri grafickej úprave jej z fotografie na obálke magazínu odstránili časť vlasov.

23.10.2017 10:00
Solange Knowles zvolila netradičnú kreáciu. Foto: ,
Speváčka Solange Knowles na archívnom zábere.
debata

Solange má na pôvodnej fotografii netradičnú vlasovú kreáciu v podobe obrovského tenkého kruhu nad hlavou, časopis však tento výtvor vyretušoval a na titulnú stranu umiestnil len speváčkinu hlavu bez kruhu tvoreného vlasmi nad ňou (pozrite sa tu).

Solange postup magazínu natoľko rozhneval, že zverejnila na sociálnych sieťach viacero príspevkov, v ktorých sa na správanie časopisu sťažuje, a vysvetľuje, ako je jej účes pre ňu samotnú dôležitý. Podľa jej presvedčenia sú vlasy „neuveriteľne duchovné a čo sa týka energie, zahŕňajú a vyjadrujú to, čím sme“. V jednom z príspevkov na fotografiu z titulnej strany magazínu aj sama dokreslila, kde sa vlasy pôvodne nachádzali.

Evening Standard Magazine v reakcii na speváčkinu kritiku Solange odpovedal, že sa jej „bezvýhradne ospravedlňuje“. Nápad vyretušovať speváčkine vlasy vznikol podľa magazínu čisto z grafických dôvodov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #ospravedlnenie #hnev #Solange

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...