Timberlake vystúpi na Super Bowl. Tentoraz to bude 'bez prsníka'

Americký spevák a herec Justin Timberlake vystúpi v polčasovej prestávke 52. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), ktoré sa bude konať 4. februára v minnesotskom meste Minneapolis.

23.10.2017 11:15
Spevák a herec Justin Timberlake. Foto: ,
Spevák a herec Justin Timberlake.
debata

Jeho účasť oznámila NFL prostredníctvom krátkeho televízneho spotu, ktorý vysielala televízia NBC pred športovou reláciou Sunday Night Football. Tridsaťšesťročný umelec neskôr vtipné video, v ktorom účinkuje aj moderátor Jimmy Fallon, zverejnil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Timberlake sa počas polčasovej prestávky naposledy predstavil v roku 2004 spolu s Janet Jackson, keď jej nedopatrením potiahol časť kostýmu a odhalil jej pravý prsník. Federálna komunikačná komisia vtedy udelila televízii CBS, ktorá prenos vysielala, pokutu 550-tisíc dolárov a nariadila televíziám pri živých prenosoch päťsekundové oneskorenie, aby sa už podobné situácie nedostali do vysielania.

Tento rok počas prestávky vystúpila speváčka Lady Gaga, rok predtým zase anglická kapela Coldplay, ktorá si ako hostí prizvala Beyoncé a Bruna Marsa.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #šou #Super Bowl #Justin Timberlake

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...