Krásna princezná po pôrode opäť v spoločnosti! Zaplavili ju bodky

Švédsky princ Carl Philip (38) a jeho manželka, princezná Sofia (32), sa objavili na charitatívnej večeri v Štokholme.

25.10.2017 00:00
debata (2)

31. augusta priviedla švédska princezná Sofia na svet svoje druhé dieťa ktoré dostalo meno Gabriel. Prvorodený syn Alexander, ktorý sa narodil v júni 2016, tak dostal bračeka. Po takmer dvojmesačnej odmlke, kedy sa krásna tmavovlásla a niekdajšia modelka venovala výlučne materským povinnostiam, sa po boku svojho sympatického manžela ukázala na verejnosti.

S úsmevom na tvári sa Carl Philip (38) a Sofia (32), členovia obľúbenej švédskej kráľovskej rodiny ukázali na charitatívnej večeri v centre Štokholmu. Čerstvá dvojnásobná mama zvolila bodkovaný top a čiernu maxisukňu švédskej značky Greta. Podobne ako vojvodkyňu Kate, aj Sofiu možno vidieť v drahých značkách ako Gucci či Versace, na druhej strane samú seba označuje aj za fanúšičku oblečenia Zara či už spomínanej švédskej značky Greta. Čierna maxi sukňa sa dá na stránke spoločnosti kúpiť za 450 eur.

Len pred dvoma týždňami šťastní rodičia zverejnili oficiálne zábery ich krásnej rozrastajúcej sa rodinky. Pred fotografom pózovali spolu s ich oboma synmi, prvorodeným Alexandrom a mladším Gabrielom. Dvojica sa zosobášila sa v júni 2015, po štvorročnom vzťahu.

Princ Carl Philip s manželkou, princeznou... Foto: Kungahuset
Sofia, Carl Philip Princ Carl Philip s manželkou, princeznou Sofiou a ich dvoma synmi - menším Gabrielom a starším Alexandrom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sofia #Štokholm #Carl Philip

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...