Sam Smith je opäť zadaný. Spievam o inom mužovi, hovorí

Už niekoľko týždňov sa hrávajú v rádiách nové skladby od britského speváka Sama Smitha. Víťaz Oscara za najlepšiu skladbu, ktorá pochádzala z bondovky, je šťastný aj v súkromí.

25.10.2017 00:00
Britský spevák Sam Smith nechýbal. Foto: ,
Britský spevák Sam Smith na archívnom zábere.
debata

Na návšteve v talk-šou Ellen DeGeneres potvrdil, že už nie je viac single. „Nie som už sám, čo je vlastne trošku šialené,“ uviedol pred publikom v televíznom štúdiu. „Je zvláštne vydávať album a nebyť sám. Keď som prišiel s tým prvým, nahrávkou In the lonely hour (V osamelej hodine), bol som single. Ale teraz spievam pesničky o inom mužovi, cítim sa celkom šťastný a je to zvláštne,“ uviedol Smith, ktorý sa netají svojou homosexuálnou orientáciou. Pár dní dozadu ho zachytili objektívy paparazzov v New Yorku, ako na ulici bozkáva iného muža. Ide o herca Brandona Flynna.

Moderátorke tiež prezradil, že po víťazstve Oscara za skladbu Writing on the wall potreboval pauzu. „Odrazu bolo toho priveľa. Po Oscaroch som naozaj potreboval znovu objať moju mamu a stráviť nejaký čas so sestrami, vrátiť sa domov,“ vysvetlil 25-ročný Smith. Nový album by mal prísť čoskoro, zatiaľ jeho fanúšikov môžu tešiť aspoň dva single Too good at goodbyes a Pray.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #album #samota #Sam Smith

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...