Anna Faris vydáva knihu o živote. Neuveríte, čo pre ňu spravil ex!

Správa o rozchode páru - herečky Anny Farisovej a herca Chris Pratta pred pár mesiacmi šokovala Ameriku. Ešte viac možno to, čo spravil bývalý partner pre svoju ešte stále zákonitú manželku.

25.10.2017 08:30
debata
Herečka Anna Faris predstavila novú knihu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Anna Faris predstavila novú knihu Unqualified. Herečka Anna Faris predstavila novú knihu Unqualified.

Faris vydáva novú knihu pod názvom Unqualified a jej ex-partner v nej napísal úvodné slovo. Takéto konanie zaskočilo aj mnohých amerických novinárov. „Bolo nesmierne milé od neho, že to spravil. Chris je úžasný. Sme dobrí priatelia a vždy nimi budeme,“ komentovala Faris otázky novinárov počas prezentácie knižnej novinky.

Kniha je založená na internetovom vysielaní, ktoré herečka nahráva už niekoľko mesiacov. Rozoberá v ňom vzťahy, vlastný život a bežné skúsenosti, ktoré denne zažíva vo vzťahu k mužom, kolegom či deťom.

„Bola by som rada, keby ľudia, ktorí si knihu prečítajú, chápali, že mnoho problémov je univerzálnych. Idea žiarlivosti, osamelosti, zlomeného srdca – je v tom zhoda, bez ohľadu na to, v akej profesii pracujete, alebo kde žijete. Všetci máme v živote veľmi podobné momenty, ktorými musíme prejsť,“ doplnila ešte blondínka, ktorá sa vraj začala stretávať s novým partnerom. Mal by to byť kameraman Michael Barrett, s ktorým sa stretla pri práci na remake filmu Cez palubu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #manžel #Chris Pratt #Anna Faris

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...