Návrat k bývalému?! Selenu Gomezovú načapali fotografi s Bieberom

Žeby sa v Hollywoode schyľovalo k veľkému návratu a jednému zlomenému srdcu? Paparazzovia zachytili speváčku Selenu Gomezovú s bývalým priateľom Justinom Bieberom. Ale čo ten súčasný?

25.10.2017 12:45
debata
Speváčka Selena Gomez v kreácii Jacquemus. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Selena Gomez Speváčka Selena Gomez v kreácii Jacquemus.

Áno, pôvabná tmavovláska už niekoľko mesiacov randí s kanadským spevákom The Weekndom. Dvojicu často zachytili objektívy v intímnych momentoch, pri objatí či bozkoch na ulici. Bolo teda poriadnym prekvapením, keď sa počas uplynulého víkendu objavila speváčka v spoločnosti expriateľa, tiež Kanaďana Justina Biebera.

Dvojica sa spoločne priviezla do Gomezovej domu a tam strávila niekoľko hodín. Portál TMZ.com, ktorý priniesol exkluzívne zábery, tvrdí, že rovnako sa expartneri objavili spoločne už pár dní predtým.

Speváčka Demi Lovato si odniesla domov cenu...
Speváčka Selena Gomez v kreácii Jacquemus.
+10Herečka Elle Fanning prišla na InStyle Awards v...

Speváčka sa k svojmu súkromiu nevyjadruje, ale nemenovaný zdroj tvrdí, že napriek tomu, ako veci vyzerajú, nič sa nemení. „Selena a The Weeknd sú stále spolu a majú k sebe veľmi blízko. On dobre vedel, že sa má stretnúť s Justinom,“ citoval informátora portál TMZ.com. Speváčka a herečka sa objavila v pondelok večer na vyhlásení cien InStyle Awards. Tentoraz už bez pánskej spoločnosti, v príťažlivých minišatách Jacquemus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Selena Gomez #paparazzovia #návrat

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...