Ďalšia obeť Weinsteina?! Dodnes spím s bejzbalkou, tvrdí herečka

Americký producent Harvey Weinstein čelí ďalšiemu obvineniu. Zo znásilnenia ho obvinila 57-ročná taliansko-americká herečka Annabella Sciorra. Informovala o tom agentúra AP.

30.10.2017 00:00
debata (1)
Talianska herečka Annabella Sciorra. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Talianska herečka Annabella Sciorra. Talianska herečka Annabella Sciorra.

Šesťdesiatpäťroč­ného Weinsteina obvinili zo sexuálneho obťažovania či znásilnenia už desiatky žien. Sciorra, ktorá sa preslávila predovšetkým rolou v televíznom seriáli Rodina Sopranovcov, obvinila Weinsteina, že ju znásilnil začiatkom 90-tych rokov. Aj v ďalších rokoch ju údajne sexuálne obťažoval.

Podľa svojich slov má herečka z filmového producenta naďalej taký strach, že spáva s bejzbalovou palicou pri posteli. Weinstein podľa nej môže tiež za to, že v rokoch 1992 až 1995 nedostávala žiadnu prácu.

V článku denníka The New York Times vzniesla okrem Sciorraovej obvinenie voči Weinsteinovi tiež herečka Daryl Hannah, ktorá si zahrala napríklad vo filmoch Kill Bill a Kill Bill 2. Pred producentom, ktorý sa údajne dobýval do jej izby v hoteli, musela utiecť zadným vchodom.

Weinstein čelí obvineniam, že v minulosti sexuálne obťažoval zhruba päť desiatok žien, medzi ktorými boli údajne aj herečky Gwyneth Paltrow a Angelina Jolie. Kvôli tomu ho pred časom zo svojich radov vylúčila americká filmová akadémia a jeho počínanie odsúdil rad známych osobností. Producent sa stiahol do ústrania. Všetky obvinenia odmieta.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #znásilnenie #sexuálne obťažovanie #Harvey Weinstein #Annabella Sciorra

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...