Taký extrém som ešte nezažila, opísala Buckingham nakrúcanie Bajkerov

Obľúbená speváčka opísala, ako jej dalo zabrať nakrúcanie filmovej novinky Bajkeri.

02.11.2017 00:00
Celeste Buckingham Foto:
Celeste Buckingham počas autogramiády s fanúšikmi k filmu Bajkeri.
debata

Počas uplynulého týždňa hviezdy z Bajkerov precestovali kiná v Bratislave, Trenčíne, Žiline, Prešove, Košiciach, Poprade, Nitre i v Trnave. Fanúšikovia sa mohli stretnúť aj so Celeste Buckingham, ktorá v novinke stvárnila postavu Hanky.

Hercov čakalo v scenári niekoľko náročných a nebezpečných cyklistických scén a aj speváčka priznala, že nakrúcanie bolo pre ňu náročné. "Zvykli sme sa chodiť bicyklovať rekreačne s otcom a teraz som bicykel zase vytiahla práve kvôli Bajkerom,“ hovorí Celeste, ktorá mala od detstva k športu blízko, keďže hrala baseball a volejbal, ale neskôr začal u nej víťaziť tanec.

„Päť rokov som súťažila v latinskoame­rických a spoločenských tancoch. Ale keď som začala chodiť na strednú školu, musela som si vybrať medzi tancom a spevom a spev zvíťazil,“ prezradila a dodala: "Rada jazdím len tak lážo plážo, je to super šport, ale taký extrém som ešte nezažila, niektoré scény boli veľmi náročné.“

Každý z hercov najazdil v rámci natáčania približne 90 kilometrov. Okrem Celeste si vo filme zahrali aj Adam Mišík, Jan Komínek, Vojtěch Machuta, Hana Vagnerova, Tomáš Matonoha či Vanda Hybnerová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Bajkeri

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....