Kristína spieva oficiálnu hymnu MS. Po webe sa šírila falošná

Oficiálna skladba MS v hokeji, ktoré sa už o pár týždňov uskutočnia na Slovensku, je skladba speváčky Kristíny. Nesie názov Life is a game.

18.03.2011 10:35
Kristína Foto:
Speváčka Kristina spieva oficiálnu hymnu MS v hokeji.
debata (30)

Nahrať pesničku v anglickom jazyku bolo nutné pre to, aby mohlo získať status oficiálnej hokejovej piesne. Interpretka si svoje mantinely v angličtine uvedomuje. „Nechcem sa hrať na to, že som rodená Angličanka alebo Američanka. V prvom rade som sa sústredila na to, aby nám ľudia uverili naše pocity, s ktorými sme pracovali pri nahrávaní. Snažila som sa spievať absolútne prirodzene,“ uviedla Kristína v tlačovom vyhlásení, ktoré sprevádza premiéru skladby.

Autor hudby Martin Kavulič, ktorý stojí aj za hitom Horehronie, vyjadril želanie, že pesnička si nájde poslucháčov aj po skončení šampionátu. „Prial by som si, aby si skladbu pustili aj ľudia, ktorí s hokejom nežijú každý deň,“ uviedol Kavulič.

Skladba Life is a game mala v piatok oficiálnu premiéru v éteri Fun rádia. Už niekoľko dní predtým sa však na internete objavili ukážky zo „piesne“ Hej Slovensko, ktorá vyvolala množstvo nepriaznivých reakcií. Na sociálnej sieti Facebook vzniklo niekoľko skupín, ktoré žiadali zákaz piesne a kriticky sa vyjadrovali k interpretke aj autorom skladby. Na webe Fun rádia sa objavilo v piatok vysvetlenie s tým, že išlo o recesiu, na ktorú speváčka z Košíc ochotne kývla.

Slovenská skladba, ktorá mala byť recesiou

V štúdiu vznikol krátky úryvok skladby, ktorý následne rádio začalo šíriť po internete. Pozornosť verejnosti, ktorá sprevádzala skladbu, určite pomohla k reklame na oficiálny song – premierovaný práve v piatok. Či ide o kvalitnejší alebo zaujímavejší hudobný počin, už rozhodnú fanúšikovia hokeja, ale aj hudobní poslucháči sami…

30 debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...