To je radosť! Eddie Redmayne bude dvojnásobným otcom

Tridsaťpäťročný herec s manželkou Hannah už vychovávajú dcéru Iris Mary.

02.11.2017 12:30
Manželia Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne. Foto: ,
Manželia Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne.
debata

Radostnú správu pre magazín People potvrdil hovorca 35-ročného umelca. „Eddie a Hannah Redmayneovci sú potešení, že môžu potvrdiť, že čakajú druhé dieťatko,“ uviedol vo vyjadrení.

Dvojica sa zasnúbila v máji 2014 po viac ako dvoch rokoch randenia. Svoj vzťah spečatili ešte toho roku v decembri v anglickom Somersete. V júni 2016 privítali na svete svojho prvého potomka – dcéru Iris Mary Redmayne.

Edward John David Redmayne má za sebou množstvo úspechov na divadelných doskách, pričom získal napríklad prestížnu cenu Tony. Je známy z filmov ako Kauza CIA (2006), Like Minds (2006), Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek (2007), Kráľova priazeň (2008), Black Death (2010), Môj týždeň s Marilyn (2011), Bedári (2012), Jupiter na vzostupe (2015) alebo Fantastické zvery a ich výskyt (2016). Zahral si aj v dráme Teória všetkého (2014) o živote Stephena Hawkinga. Za stvárnenie svetoznámeho teoretického fyzika získal napríklad Zlatý glóbus, Oscara či cenu BAFTA. Na všetky tri spomínané ocenenia ho nominovali aj za výkon v biografickej snímke Dánske dievča (2015), kde stvárnil Lili Elbe, ktorá je známa ako jeden z prvých ľudí, ktorí podstúpili operácie na zmenu pohlavia.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Eddie Redmayne

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...