Spacey obvinený z obťažovania hľadá pomoc a pôjde na liečenie

Kauza okolo herca Kevina Spaceyho, ktorého zo sexuálneho obťažovania obvinil herec Anthony Rapp, má rýchly spád. Hercov zástupca potvrdil, že plánuje vyhľadať odbornú pomoc a liečbu.

02.11.2017 15:16
Kevin Spacey Foto: ,
Herec Kevin Spacey na archívnom zábere.
debata

„Kevin Spacey sa v súčasnosti sústreďuje na vyhľadanie odbornej pomoci a liečby. Žiadne ďalšie informácie nie sú momentálne dostupné,“ citoval magazín Variety Spaceyho mediálneho zástupcu.

Päťdesiatosemročný držiteľ Oscara mal vo veku 26 rokov vo svojom apartmáne v New Yorku obťažovať vtedy len 14-ročného Rappa. Obaja v tom čase účinkovali v divadelných hrách na Broadway a hoci sa na javisku nestretli, Rapp sa ocitol na Spaceyho domácej párty. Tam malo dôjsť aj k údajnému obťažovaniu.

Spacey sa Rappovi ospravedlnil, no zároveň uviedol, že si dané udalosti nepamätá. Súčasne sa vo svojom vyhlásení prvýkrát verejne prihlásil ku homosexuálnej orientácii. Medzitým sa však ozvali ďalší dvaja členovia filmovej brandže, ktorí majú podobnú skúsenosť s hrdinom seriálu House of cards. Ide o herca Roberta Cavazosa, ktorého Spacey mal obťažovať počas svojho pôsobenia v londýnskom Old Vic Theatre. Ďalším je filmár Tony Montana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #liečenie #kauza #Kevin Spacey #sexuálne obťažovanie #Anthony Rapp

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...