Celeste Buckingham: Takto žena prežíva rozchod s láskou

Obľúbená speváčka predstavila svoju novinku s názvom Bare priateľom v prítmí jej bytu. Prišli si ju vypočuť Majk Spirit aj Katarzia.

04.11.2017 00:00
Celeste Foto:
Celeste Buckingham predstavila hudobnú novinku s názvom Bare u nej doma.
debata

Keďže podľa je slov ide o jej najimtímnejší album, rozhodla sa ho uviesť práve v atmosfére svojho bytu pred hŕstou známych. Pozvanie okrem jej rodičov prijali Majk Spirit, Katarzia či Laci Strike. Novinka obsahuje desať skladieb, všetky v anglickom jazyku. Bare je odrazom jej osobnej premeny z dievčaťa na ženu. „Žánrovo je to stále pop, ale zvukovo sa už posúvam inde. V rámci frázovania, melodických liniek aj práce s textami,“ vysvetľuje Celeste.

Celeste Buckingham predstavila hudobnú novinku...
Celeste Buckingham s režisérom videoklipu Go...
+3Rodičia speváčky Celeste Buckingham na...

Vydanie albumu Bare sprevádza premiéra prvého singla a videoklipu s názvom Go Away. „V piesni prosím človeka respektíve problém, aby odišiel. Text má dvojitý zmysel, pôvodne je mierený na jedného konkrétneho človeka, no zároveň reprezentuje moje frustrácie, ktoré nechcem mať v živote. Myslím, že každý z nás mal ten pocit – keď narazím na komplikovanú situáciu alebo problém, tak sa to snažím dostať preč z hlavy a zo života. Práve táto pieseň by mala v rámci energie, dynamiky spevu a textu reprezentovať tento pocit,“ opisuje Celeste metaforický námet skladby.

Námetom videoklipu sú tri fázy, ktoré prežíva žena po rozchode. Ako ich vníma sympatická speváčka? „Prvá fáza je odmietanie prijať realitu, že vzťah sa skončil, je to nepríjemná, bolestivá fáza, človek má pocit, akoby sa z toho išiel zblázniť… Druhá fáza je agresívna fáza vzdoru a prijatia reality, kedy žena začína chápať, že vzťah sa naozaj skončil a začína hľadať dôvody, prečo sa skončil. V tejto fáze sa často snaží z rozchodu obviniť toho druhého, keďže vždy je ťažšie priznať si, že ja som ten, kto je na vine. Tretia fáza je zotavenie, návrat k pôvodnej sebavedomej žene, ktorá nie je zlomená z rozchodu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Bare

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...