Michelle Hunziker: Toto je dôvod, prečo so sa mnou Ramazzotti rozviedol

Slávny spevák postavil svoju manželku v roku 2002 pred voľbu. A ona si zvolila...

04.11.2017 11:30
Michelle Hunziker Foto: ,
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata (1)

Michelle Hunziker (41) sa v talianskej talkšou ‚Verissimo‘ vrátila do obdobia života s talianskym spevákom Erosom Ramazzottim. Hoci tvorili priam ukážkový pár aj s ich spoločnou dcérkou Aurorou, v roku 2002 prišiel náhly rozvod. Pred kamerami šou moderátorka priznala, že za to mohla ona.

O tom, že ako dvadsiatnička sa dostala do moci sekty s názvom „Bojovníci svetla“, už niekoľkokorát rozprávala. Ale aktuálnne prezradila, že to bola práve jej neschopnosť zo sekty odísť, ktorá jej napokon priniesla rozvod.

„Mala som 23 rokov a prišla som o otca. Cítila som sa opustená, ocitla som sa v životnej kríze a tí ľudia využili moju zraniteľnosť,“ opísala v spomínanej talkšou a pokračovala: „Dokázali ma presvedčiť, že môj manžel má na mňa zlý vplyv a to aj napriek tomu, že som ho veľmi milovala.“

Spevák Eros Ramazzotti počas koncertu v... Foto: SITA, Marko Erd
HUDBA: Koncert Erosa Ramazzottiho Spevák Eros Ramazzotti počas koncertu v Bratislave.

Zároveň uviedla, že si dlho neuvedomovala, ako ju sekta túži odtrhnúť od jej rodiny, pričom ich spoločná dcéra Aurora mala vtedy iba päť rokov. Manžel sa ju snažil z rúk sekty vyrthnúť, čo sa mu nepodarilo. „Postavil ma pred voľbu, buď on alebo sekta. A ja som zvolila sektu,“ opísala Hunziker. A tak v roku 2002 podal taliansky spevák žiadosť o rozvod.

Až štyri roky po rozvode s Ramazzottim sa Michelle dokázala od sekty oslobodiť. „Našťastie som si uvedomila, že ma iba využívajú, slúžila som im ako zdroj peňazí. Bol na mňa neustále vyvíjaný tlak, lebo tak to v sektách chodí, ale mne sa podarilo oslobodiť,“ dodala. Návrat k exmanželovi sa už nekonal, na to bolo neskoro. Hunziker bola členkou spomínanej sekty od roku 2000 do roku 2006.

Obaja už žijú v iných manželstvách. Spevák si v roku 2014 zobral za manželku modelku Maricu Pellegrinelli, Hunziker povedala v tom istom roku „áno“ Tomasovi Trussardimu, dedičovi módneho impéria.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Michelle Hunziker

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...