Krásna tmavovláska z Pohotovosti: Steven Seagal mi ponúkal masáž

Americká herečka Julianna Margulies je ďalšou zo zástupu hollywoodskych hviezd, ktoré obvinili zo sexuálneho obťažovania amerického filmového producenta Harveyho Weinsteina.

05.11.2017 11:00
Julianna Margulies Foto: ,
Julianna Margulies počas akcie "City Ballet Fall Gala" v New Yorku.
debata (2)

Držiteľka Emmy i Zlatého glóbusu, známa napríklad zo seriálov Pohotovosť alebo Dobrá manželka, sa počas rozhovoru v jednej rozhlasovej stanici posťažovala na nevhodné správanie niekdajšieho amerického akčného hrdinu Stevena Seagala.

Margulies v piatok povedala v rádiu Sirius XM, že riaditeľka kastingu ju na konci 80. rokov poslala do Seagalovej hotelovej izby pod zámienkou, aby si zopakovala scénu. Herečka mala vtedy 23 rokov a začínala. „Uistil sa, že vidím, že má zbraň. V živote som naozajstnú zbraň nevidela,“ povedala Margulies. Dodala, že Seagal použil podobnú zvádzací taktiku, akou sa podľa nej neslávne preslávil Weinstein, totiž, ponúkol jej masáž. „Ani neviem, ako som sa dostala z izby,“ povedala.

V roku 1996 potom dostala pozvanie do hotelovej izby na schôdzku s Weinsteinom, údajne na kamerové testy. Po skúsenosti so Seagalom ale trvala na dámskom sprievode asistentky produkcie. Weinstein podľa nej otvoril oblečený v župane, v izbe horeli sviečky a bolo prestreté pre dvoch. Weinstein potom asistentku „prebodával pohľadom“ a ona len krčila ramenami, že nemohla nič robiť. „Potom sa na mňa zlostne pozrel, povedal mi, že mi len chcel popriať dobrý kasting a zabuchol dvere.“

Weinstein čelí obvineniam, že v minulosti sexuálne obťažoval asi päť desiatok žien, medzi ktorými údajne boli aj herečky Gwyneth Paltrow alebo Angelina Jolie. Niektoré ženy údajne znásilnil. Newyorská polícia v piatok uviedla, že má hodnoverné dôkazy o znásilnení, ktorého sa podľa nej Weinstein dopustil v roku 2010. Dôkazy policajti zhromažďujú s cieľom vydať na Weinsteina zatykač, oznámil šéf newyorských detektívov Robert Boyce.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Julianna Margulies #obťažovanie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...