Donútil krútiť bokmi milóny ľudí! Slávny dídžej Guetta oslavuje

Francúzsky dídžej a producent David Guetta, ktorý sa narodil 7. novembra 1967, mixuje hudbu už od trinástich rokov.

07.11.2017 10:00
David Guetta Foto: ,
Dídžej a producent David Guetta.
debata (3)

Jeho chytľavé rytmy na pomedzí popu, house a elektronickej tanečnej hudby oslovili mnoho poslucháčov a doposiaľ predal vo svete vyše deväť miliónov albumov.

Jeden z najžiadanejších svetových dídžejov sa narodil v Paríži, jeho otec je pôvodom marocký Žid. V trinástich začal mixovať svoje prvé vinyly. V sedemnástich sa stal rezidentným dídžejom parížskeho klubu Broad. V roku 2005 sa jeho singel The World is mine vyšplhal na vrchol európskych hitparád. Objavil sa tiež ako tvár v reklamnej kampani kozmetickej značky L'Oreál.

Dídžej David Guetta a modelka Jessica Ledon...
David Guetta
+3Dídžej David Guetta (vľavo) a spevák Akon.

V júni 2007 sa stal prvým dídžejom, ktorý si zahral živý set na palube lietadla na linke z Paríža na Ibizu, mekku tanečnej hudby.

Na vrcholy hitparád vyniesla Guetta jeho štvrtá nahrávka – album One Love z roku 2009: Preslávili ho tiež spolupráce so skupinou Black Eyed Peas, produkoval piesne pre albumy Madonny alebo Rihanny. Úspech mal aj jeho album z roku 2011 Nothing but the beat.

Vlani v júni bol jednou z hviezd pri úvodnom ceremoniáli futbalového majstrovstva Európy vo Francúzsku. Čerstvý jubilant, päťdesiatnik je rozvedený a má štyri deti.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dídžej #jubileum #David Guetta #päťdesiatka

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....