Láska zo seriálu Stranger Things! Hercov nachytali v Paríži

Na televíznej obrazovke sa ich vzťah potáca medzi láskou a odťažitosťou, ale v súkromí to zjavne hereckej dvojici zo Stranger Things funguje.

08.11.2017 00:00
Herecká dvojica Natalie Dyer a Charlie Heaton... Foto:
Herecká dvojica Natalie Dyer a Charlie Heaton tvoria pár aj v súkromí.
debata

Reč je o herečke Natalie Dyerovej a jej kolegovi Charliem Heatonovi, ktorí sa stretli pri práci na oboch sériach mysteriózneho Stranger Things. O tom, že by medzi dvojicou mohol panovať nejaký citovejší vzťah, sa doposiaľ nevedelo. Prezradili ich však zábery z Paríža.

Paparazzovia zverejnili zábery, na ktorých sa Heaton prechádza s kolegyňou po metropole Francúzska. Dvojica sa drží za ruky a kráča mestom, spoločne počúvajú hudbu, každý v uchu jedno slúchadlo, ktoré má Dyer pripevnené k mobilu ukrytému v kabáte.

Zástupcovia hercov sa k vzťahu nevyjadrili. Zdá sa však, že americká herečka musela pricestovať za Heatonom do Európy. Britskému hercovi a predstaviteľovi Jonathana Byersa totiž zakázali pred pár dňami vstup do USA s odôvodnením, že pri sebe mal pri prílete do krajiny drogy.

Heaton neskôr zverejnil ospravedlnenie za neúčasť na premiére druhej série Stranger Things, no zároveň rezolútne poprel, že by ho zadržali v súvislosti s kriminálnou činnosťou.

debata chyba

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...