Meek Mill skončil opäť vo väzení. Dôvod? Porušil podmienku

Súd v americkej Philadelphii poslal amerického rappera Meek Milla za mreže.

07.11.2017 16:29
Raper Meek Mill na archívnej snímke. Foto: ,
Raper Meek Mill na archívnej snímke.
debata

Rozhodol tak v súvislosti s porušením podmienky v rámci jeho trestu za držbu zbrane a drog z roku 2008. Tridsaťročný interpret by mal v štátnej väznici stráviť minimálne dva roky. Bezprostredne po vynesení rozsudku rappera vzali do väzby. Jeho právnik sa proti rozhodnutiu plánuje odvolať.

Uväznenie prišlo po tohtoročných zatknutiach a následných obvineniach za marcovú bitku na letisku v St. Louis a augustové bezohľadné šoférovanie v New Yorku. Úrady od oboch obvinení neskôr upustili, sudkyňa Genece Brinkley ich však považuje za porušenie podmienky. K Meek Millovmu odsúdeniu prispelo aj to, že prokurátori preukázali viaceré drogové testy a v jeho kalendári našli niekoľko detailov v rozpore s jeho tvrdeniami o mieste pobytu.

Rozhodnutie poslať Meek Milla za mreže je však prekvapivé. Prokurátori sudkyni navrhovali, aby ho za porušenie podmienky neposlala za mreže, keďže sa od januára tohto roku nepreukázal pozitívny na drogy a naplnil takmer všetky požiadavky jeho podmienečného trestu.

Meek Milla zatkli za držbu zbrane a drog v roku 2008. Po tom, ako strávil istý čas vo väzení, ho v roku 2009 prepustili na slobodu a dostal päťročnú podmienku. Za jej porušenie ho v júli 2014 opäť poslali za mreže, odkiaľ ho prepustili v decembri 2014, pričom súd mu podmienku predĺžil.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #podmienka #Meek Mill

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...