Svahy a olympiáda sú prednejšie! Lindsey Vonn dala zbohom priateľovi

Olympiarska lyžiarka Lindsey Vonn je opäť single. Ako potvrdili americké médiá, rozišla sa so svojím partnerom Kenanom Smithom.

09.11.2017 09:00
debata
Lyžiarka Lindsey Vonn a jej dnes už bývalý... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lyžiarka Lindsey Vonn a jej dnes už bývalý priateľ Kenan Smith. Lyžiarka Lindsey Vonn a jej dnes už bývalý priateľ Kenan Smith.

Tridsaťtriročná športovkyňa, ktorá sa pred časom stala obeťou hackerského útoku s odhalením súkromných nahých fotografií, tvorila pár s bývalým asistentom trénera NFL zhruba rok. Dôvodom mal byť nabitý profesionálny ži­vot.

„Nanešťastie ich nabité pracovný programy boli klincom do rakvy vzťahu. Nedalo sa to ľahko zvládať,“ uviedol zdroj pre americký magazín People. „Rozchod bol však priateľský a stále sú kamarátmi. Lindsey je momentálne sústredená na prípravu na blížiace sa olympijské hry a opustí na niekoľko mesiacov krajinu kvôli tréningom,“ dodal zdroj.

Blondínka v minulosti tvorila pár aj s golfistom Tigerom Woodsom. Práve z čias ich chodenia pochádzali aj intímne zábery, ktoré sa objavili online a ktoré zalarmovali Vonnovej právnikov. Tí podali žalobu na neznámeho páchateľa pre narušenie súkromia.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #rozchod #partner #Lindesy Vonn

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...