Klumovej sa mladý exmilenec nechce vzdať

Tri spoločné roky Vito Schnabel zrejme nedokáže len tak hodiť za hlavu.

09.11.2017 00:00
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej... Foto: ,
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej partner Vito Schnabel na archívnej snímke.
debata

Nechce sa svojej slávnej expriateľky vzdať? Vzťah 44-ročnej Klumovej a 31-ročného Schnabela sa skončil v septembri, ale podľa magazínu OK! to vyzerá tak, že obchodník s umením sa s rozchodom nedokáže zmieriť.

Posledné týždne mali byť podľa zdroja z okolia 4-násobnej mamy pre modelku náročné. „Zranil ju viackrát za sebou, už by mohol akceptovať, že chce mať od neho pokoj,“ píše magazín.

Priatelia modelky sa však obávajú, že 31-ročný Vito urobí všetko preto, aby Heidi získal späť. A to sa im podľa citovaného zdroja nepáči. Zatiaľ, čo modelka už ich rozchod akceptovala, on s tým má problém.

Ich vzťah netrval krátko – tri roky. Ako informoval nemecký magazín Bunte, Vito Schnabel mal v septembri problémy s políciou. Počas podujatia „Burning Man Festival“ v Kalifornii bol zatknutý za držanie drog. Ako píše spomínaný magazín, na kauciu 4 250 eur bol následne prepustený.

Práve tieto medializované problémy mali byť povestnou „poslednou kvapkou“ pre Klumovú, ktorá so Schnabelom stratila trpezlivosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Vito Schnabel

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...