Spaceyho pre sexuálny škandál vystrihnú z filmu, nahradí ho Plummer

Amerického herca Kevina Spaceyho vystrihnú z dokončenej snímky Všetky prachy sveta v réžii Ridleyho Scotta.

09.11.2017 12:43
Kevin Spacey Foto: ,
Herec Kevin Spacey na archívnom zábere. S cenou za výkon v seriáli House of cards.
debata

Tvorcovia projektu sa tak rozhodli po početných obvineniach zo sexuálneho obťažovania, pričom všetky scény, v ktorých sa objavil, natočia znova. Rolu ropného magnáta J. Paula Gettyho po ňom prevezme kanadský herec Christopher Plummer, ktorý podľa zdrojov agentúry Associated Press blízkych produkcii okamžite začal s nakrúcaním. Scény by s ním podľa predpokladov mali opäť nakrúcať aj Mark Wahlberg a Michelle Williams.

Rozhodnutie vystrihnúť Spaceyho prišlo krátko po tom, ako snímku stiahli z programu festivalu Amerického filmového inštitútu (AFI), počas ktorého mala mať 16. novembra svetovú premiéru. Životopisný krimitriler o únose Gettyho 16-ročného vnuka Johna Paula Gettyho III. by sa mal do amerických kín dostať 22. decembra a ani po personálnych zmenách Scott neplánuje termín zmeniť. Slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 4. januára.

Spaceyho koncom októbra obvinil zo sexuálneho obťažovania herec Anthony Rapp, ktorý uviedol, že sa tak stalo ešte, keď mal 14 rokov. Neskôr sa pridali aj obvinenia od ďalších mužov, ktoré sa datujú od 80. rokov minulého storočia do roku 2016. V prípade Rappa sa herec ospravedlnil a uviedol, že si na incident nespomína. Pri tejto príležitosti zároveň zverejnil, že je gej.

V súvislosti s obvineniami spoločnosť Netflix so Spaceym prerušila všetky vzťahy vrátane nakrúcania šiestej sezóny seriálu Dom z kariet (2013), vzťahy s ním prerušili aj jeho agent a publicista a predstavitelia Medzinárodnej akadémie televíznych umení a vied mu v dôsledku obvinení neodovzdajú ocenenie International Emmy Founders Award. Hercovi zástupcovia informovali, že v súčasnosti chce podstúpiť liečenie, nešpecifikovali však aké.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #vystrihnutie #Kevin Spacey #sexuálne obťažovanie

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...