Seriálový fešák vraj znásilnil dve ženy. Druhú obeť pre to opustil iný herec

Posledné týždne sa dianie v Hollywoode výrazne sústredilo na odhaľovanie temných historiek a zážitkov z minulosti. Obvinenia zo sexuálneho obťažovania či dokonca znásilnenia sú už na dennom poriadku. Ďalším z páchateľov má byť herec Ed Westwick.

10.11.2017 00:00
Herec Ed Westwick na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Ed Westwick na archívnom zábere.
debata (1)

Hrdina aj na Slovensku populárneho seriálu Gossip Girl mal ešte v roku 2014 násilím donútiť k pohlavnému styku herečku Kristinu Cohenovú. Dvadsaťsedemročná seriálová herečka kolegu z toho obvinila priamo na Facebooku vo svojom statuse. Malo sa tak stať v jeho dome.

„Zobudila som sa s tým, že Ed bol nado mnou, strkal mi prsty do vagíny. Povedala som mu, aby prestal, ale bol silný. Bola som paralyzovaná, nedokázala som hovoriť, nedokázala sa viac pohnúť. Držal ma na posteli a znásilnil ma,“ napísala vážne obvinenie Cohen.

Takýto čin 30-ročný herec rezolútne poprel, no polícia už začala celý prípad vyšetrovať. Údajne existuje svedok, ktorému celú hrôzu herečka opísala tesne po tom, ako sa stala. Ide o herca Blaisa Godbe Lipmana, ktorému vraj Cohen prezradila o zážitku hneď na druhý deň ráno, no zaviazala ho, aby mlčal.

Westwickovi nepomáha fakt, že sa už prihlásila ďalšia žena, ktorá tvrdí, že ju mal znásilniť. Malo sa tak stať v rovnakom roku, teda v roku 2014 a ženou je príležitostná herečka Aurélie Wynn. Opísala zážitok veľmi podobný tomu, aký mala Cohen. Westwick si údajne na ňu ľahol a hoci ho žiadala, aby prestal, on tak neurobil. Pod jeho hmotnosťou sa cítila bezmocná. „Mala som na sebe jednodielne plavky, ktoré roztrhol, bola som úplne v šoku, som veľmi drobná,“ spomínala Wynn na situáciu.

Dodala tiež, že v tom čase randila s hercom Markom Sallingom – hrdinom seriálu Glee, ktorého zatkli a súdia za držbu materiálov s detskou pornografiou. Zdôverila sa mu so zážitkom a on sa s ňou rozišiel. „Moji kamaráti aj ďalší ľudia okolo mňa mi hovorili, aby som to nepriznala. Aby som nebola ‚to dievča‘, pretože mi aj tak nikto neuverí a budú si myslieť, že chcem len zažiť svojich päť sekúnd slávy,“ opísala Aurelié Wynn situáciu.

Westwick sa k druhému obvineniu už nevyjadril a nespravil tak ani jeho agent. Zdá sa, že mladý herec, ktorý mal na celom svete v čase vysielania seriálu Gossip Girl, milióny fanúšičiek, bude ďalším temným príkladom života ukrývajúceho sa za hollywoodskym pozlátkom. Momentálne najviac rezonujú prípady sexuálneho obťažovania žien producentom Harvey Weinsteinom, ale tiež kauza sexuálneho nátlaku a obťažovania voči mužom od herca Kevina Spaceyho.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #sex #žena #facebook #obvinenie #znásilnenie #Ed Westwick

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...