Winona Ryder: Spolužiačka ma dokopala, po rokoch si pýtala autogram

Slávna herečka bola v školských rokoch terčom spolužiačok, ktoré ju šikanovali.

11.11.2017 00:00
Winona Ryder Foto: ,
Winona Ryder na premiére druhej série "Stranger Things" v Los Angeles.
debata

Žiarivá hviezda deväťdesiatch rokov, ktorá aktuálne hrá v sledovanom seriáli Stranger Things, opísala v biografii Winona Ryder: The Biography, ktorú napísal Nigel Goodall, svoje školské roky. Ako si zaspomínala, ani zďaleka neboli prechádzkou ružovou záhradou. V škole ju spolužiačky nielen šikanovali, ale aj bili.

46-ročná tmavovláska uviedla, že tŕňom v oku dievčat bola najmä preto, že nosila chlapčenské oblečenie, dokonca istý čas chodila vo vojenskej uniforme. „Kričali na mňa, že som lesba. Keď som išla na toalety, zakričali na mňa nadávku, sotili ma a ja som si udrela hlavu o skrinku. Spadla som a oni do mňa začali kopať. Skončila som s niekoľkými stehmi,“ opísala v knihe. Incident v škole vyriešili tým, že nevylúčili útočníčky, ale ju.

Po rokoch ju istá žena oslovila v kaviarni s vetou: „Winona, môžeš mi dať autogram.“ Bola to jedna z útočníčok zo školy. Herečka odpovedala: „Ty si ma pamätáš? Pamätáš si, ako si v siedmej triede dobila jedno dievča? To som bola ja.“ A s nadávkou ju poslala, kade ľahšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šikana #Winona Ryder

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...