Srší z nej láska! Nicole Kidman si vďaka nej užila aj triumf na Emmy

Rok 2017 bol pre herečku Nicole Kidmanovú nepochybne jeden z najlepších, aké v rámci kariéry zažila. A nielen to, vyzerá, že je stále zamilovaná a šťastná aj v súkromí.

16.11.2017 00:00
debata
Nicole Kidman na podujatí  magazínu Glamour... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Nicole Kidman Nicole Kidman na podujatí magazínu Glamour "Women of the Year" v New Yorku v šatách Christian Dior.

Aj na nedávnom vyhlásení cien magazínu Glamour sa 50-ročná blondínka objavila v sprievode svojho manžela Keitha Urbana, hudobníka, s ktorým tvorí pár už bezmála dvanásť rokov. Dvojica spolu vychováva dve deti a zároveň sa delí o všetky dôležité momenty kariéry – napríklad aj prítomnosťou pri aktivitách toho druhého.

Kidman, ktorá tento rok získala cenu Emmy za výkon v seriáli Veľké malé klamstvá, sa priznala, že práve Urban je dôvodom, prečo si ceny Emmy váži viac ako Oscara. Toho má za stvárnenie Virginie Woolfovej vo filme Hodiny.

Nicole Kidman na podujatí  magazínu Glamour...
 Serena Williams na podujatí  magazínu Glamour...
+12Modelka Gigi Hadid na podujatí  magazínu...

„Keď som získala Oscara, môj život sa nenachádzal v najlepšom stave. Nemala som partnera, s ktorým by som sa o tú radosť podelila,“ uviedla v rozhovore so Stephenom Colbertom herečka. „Potácala som sa životom, emocionálne aj osobne. Vyhrať tento rok dve Emmy, byť zamilovaná, mať rodinu… to je niečo úžasné,“ vysvetlila Kidman.

V čase, keď získala sošku Oscara, sa vraj vrátila sama do hotelovej izby a objednala si akurát na izbu šampanské. „Je fakt niečo úžasné na tom, ak sa môžete vrátiť domov a povedať: ‚Zlatko, zvládli sme to.‘ A presne tak som to aj spravila po zisku Emmy,“ doplnila ešte herečka, ktorá na galavečere Emmy žiarila v šatách z dielne Dior.

zväčšiť Manželia Nicole Kidman a Keith Urban na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Manželia Nicole Kidman a Keith Urban na vyhlásení cien magazínu Glamour. Manželia Nicole Kidman a Keith Urban na vyhlásení cien magazínu Glamour.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Nicole Kidman #šťastie #Oscar #manžel #Emmy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...