Večer patril Hexákom, zabávala sa s nimi Drobná aj Hajdu

Členovia kapely Hex si pre svoju novinku s názvom TEBE vybrali až 10 krstných rodičov.

16.11.2017 00:00
Hex Foto:
Tomáš „Yxo“ Dohňanský a Emma Drobná (vľavo) počas krstu nového albumu kapely Hex.
debata

A všetci sa stretli v utorok večer v jednej z bratislavských reštaurácií, aby novinku oslávili. Peter „Ďuďo“ Dudák, Martin „Fefe“ Žúži, Tomáš „Yxo“ Dohňanský a Tibor „Tybyke“ Szabados si krst vychutnali v spoločnosti speváčky Emmy Drobnej, herca Vlada Kobielskeho či stand-up komika Jána Gorduliča.

„Bol by som rád, keby sa Hexáci ešte niekoľkokrát kopli do zadkov a vytvorili niekoľko albumov. Každý jeden album, ktorý nahrali, sa zapísal do histórie slovenskej popmusic. Bol by som rád, keby pokračovali ďalej…“ povedal herec Dano Dangl.

Členovia kapely Hex počas krstu ich nového... Foto: René Miko
Hex Členovia kapely Hex počas krstu ich nového albumuTEBE.

S členmi kapely sa takmer 30 rokov pozná aj Ady Hajdu, ktorý sa v utorok večer zabával spolu s ostatnými. „S Hexákmi sa poznáme už 27 rokov, ono to už je také manželstvo, ktoré vydržalo. Ja som taký ich strýko, ktorý je strašne rád, že sa im darí a že dospeli,“ povedal herec.

Ako si Hexáci zaspomínali, za sebou už majú niekoľko pozoruhodných krstov. "Už sme v minulosti krstili na Lomnickom štíte, dokonca nám album pokrstil aj prvý slovenský kozmonaut. Tak sme si tentokrát s chalanmi povedali, že sme tak hrdí na každú jednu pesničku, že si každá zaslúži vlastného krstného rodiča. Keďže je na albume 10 piesní a jedna inštrumentálka, tak sme mali krstných 10 ľudí a jedného psíka,“ povedal basgitarista Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Členovia kapely Hex počas krstu ich nového...
Martin „Fefe“ Žúži  z kapely Hex s manželkou...
+8Tomáš „Yxo“ Dohňanský a Emma Drobná (druhá...

Na pódiu sa zišli hudobníci, herci, priatelia a spolupracovníci skupiny HEX. Herci Daniel Dangl, Ady Hajdu, Ján Gordulič, speváčka Emma Drobná, hudobníci Juraj Podmanický z kapely Billy Barman, Lasky zo skupiny Para, spisovateľ Pišta Vandal či textár Martin Sarvaš.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Hex #Tebe

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...