Stretáva sa hviezda erotickej ságy s Martinom? Videli ju na koncerte!

Doposiaľ nepotvrdili, že by sa medzi nimi odohrávalo niečo viac. Ale informácie spoza oceánu tvrdia, že herečka Dakota Johnson randí s hudobníkom Chrisom Martinom.

17.11.2017 10:30
2017 LACMA Art + Film Gala Foto: ,
Dakota Johnson počas LACMA Art + Film Gala v Los Angeles v šatách z dielne Gucci.
debata

Hviezdu erotickej ságy Päťdesiat odtieňov videli očití svedkovia na rande s lídrom kapely Coldplay už v októbri. Johson sa vtedy mala s Martinom objímať a vrúcne bozkávať. Zábery sa však magazínu People, ktorý informácie priniesol, nepodarilo získať.

Teraz sa o ďalšie dohady postarala Dakota sama. Vybrala sa totiž na koncert kapely Coldplay. Nebolo by možno na tom nič podozrivé, ak by nešlo o vystúpenie v argentínskom Buenos Aires. Momentky, ako si 29-ročná herečka užíva hudobnú atmosféru šou, sa objavili aj na Twitteri. Domnievať sa, že je taká veľká fanúšička kapely, aby len pre hudbu letela tisícky kilometrov, by bolo asi naivné. Na oficiálne potvrdenie si však budeme musieť asi ešte počkať. A ktohovie. Možno sa ho ani nedočkáme.

Aj v čase, keď Chris Martin randil s herečkou Jennifer Lawrenceovou, sa oficiálne o ich vzťahu vedelo len máločo. Martin má skrátka rád svoje súkromie a vyberá si partnerky, ktorým to zjavne vyhovuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #rande #Argentína #Dakota Johnson #Chris Martin

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...