31 rokov starý prípad! Stallone mal donútiť dievča k sexuálnemu styku

Vlna obvinení známych osobností zo šoubiznisu zo sexuálneho obťažovania zasiahla aj predstaviteľa Rockyho Balboa a Johna Ramba - herca Sylvestera Stalloneho.

17.11.2017 14:08
Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin Foto: ,
Herec Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin na archívnom zábere.
debata (2)

Britský bulvárny denník Daily Mail zverejnil kópiu údajnej policajnej správy z roku 1986 o sexuálnom napadnutí 16-ročného dievčaťa v Las Vegas, ktoré mal vykonať práve Sylvester Stallone. Herec to prostredníctvom svojej hovorkyne ale dôrazne odmietol.

„Je to smiešna, rozhodne falošná záležitosť,“ uviedla hovorkyňa Michelle Bega vo vyhlásení, ktoré zaslala do agentúr. Dodala, že Stallone nebol nikdy úradmi ani žiadnou osobou kvôli niečomu takému kontaktovaný.

Podľa údajnej policajnej správy uviedla 16-ročná dievčina, že sa s vtedy 40-ročným hercom zoznámila v jednom z hotelov v Las Vegas. V jeho izbe potom došlo k sexu. Stallone si vraj k tomu zavolal aj osobného strážcu, ktorý dievča prinútil k orálnemu sexu. Následne jej pohrozili násilím, ak o tom niekomu povie.

Dievča tiež vyhlásilo, že sa cítilo byť vystrašené a ponížené, ale oficiálne oznámenie nechcelo spraviť. Informovala však o tom svoju kamarátku, ktorá následne kontaktovala políciu. Daily Mail zverejnil aj kópiu 11-stránkového policajného záznamu. Jeho pravosť podľa denníka potvrdil bývalý policajný úradník, ktorý je už na dôchodku, ale v tom čase viedol oddelenie vyšetrujúce sexuálne trestné činy.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #obvinenie #Las Vegas #obťažovanie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...