Už niet pochýb! Bozk, ktorý potvrdil, že Selena a Justin sú spolu

Zatĺkať môžu, koľko chcú, ale fakty sú fakty. Speváčka Selena Gomez a jej hudobný kolega a bývalý partner Justin Bieber sa vrátili k sebe ako pár.

19.11.2017 10:30
debata
zväčšiť Spevák Justin Bieber dostáva bozk od Seleny... Foto: Profimedia
Justin Bieber a Selena Gomez Spevák Justin Bieber dostáva bozk od Seleny Gomezovej na hokejovom zápase v Los Angeles.

Hoci taký krok naznačovali už posledné týždne, keď Gomezovú videli v spoločnosti kanadského rodáka, dvojica stále popierala niečo potvrdiť. Zo začiatku sa dokonca tvrdilo, že Gomez je stále so svojím partnerom The Weekndom a s Justinom len udržiava kamarátske väzby.

Keď sa potom o pár dní objavilo oficiálne potvrdenie rozchodu s Weekndom, už takmer nik nepochyboval, že je za tým Gomezovej bývalý.

Dvojica vídať v posledných dňoch spolu čoraz častejšie a na jednom z posledných paparazzovských záberov sa objavilo aj to, čo doposiaľ chýbalo – očitý intímny prejav.

Na hokejovom zápase v Los Angeles bola Selena povzbudiť svojho partnera a po zápase za ním dobehla, aby mu dala vrúcny bozk. Hoci záber nie je ostrý a je vytvorený z veľkej diaľky, niet pochýb, že dvojica sa bozkáva a navyše z nej aj srší radosť a spokojnosť. Nuž, uvidíme, do kedy to znovuzídeným milencom vydrží.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #Justin Bieber #Selena Gomez #spolu

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...