Dve tváre Sereny! Biele šaty to odhalili - pozrite, ako sa zaoblila

Keď sa pred pár dňami objavila tenistka Serena Williams na vyhlásení cien magazínu Glamour, vyzerala priam ukážkovo. Len dva mesiace predtým rodila. Ale zdá sa, že išlo aj o šikovnosť štylistov.

20.11.2017 00:00
debata
Tenistka Serena Williams na druhý deň ráno po... Foto: Profimedia
Tenistka Serena Williams na druhý deň ráno po svadbe s Alexisom Ohanianom. Tenistka Serena Williams na druhý deň ráno po svadbe s Alexisom Ohanianom.

Športovkyni vybrali na túto príležitosť čierne šaty Versace, ktoré ju opticky zoštíhlili a vytvarovali jej krivky. Fotografi však Serenu zachytili aj na druhý deň po jej štvrtkovej svadbe, keď raňajkovala s vybranými hosťami v podniku v New Orleans. A to už bol pohľad trochu iný.

Biele elastické šaty neskryli naozaj takmer nič a odhalili, že slávna športovkyňa sa po pôrode výrazne zaoblila. Kilá jej pribudli aj na pozadí a stehnách, pod tenučkou látkou bolo vidieť takmer všetko.

Jedno je však isté – na niečom podobnom momentálne asi 36-ročnej Serene veľmi nezáleží. Ako ukazujú fotografie, pôsobí spokojne a šťastne. Na ďalších záberoch sa po jej boku usmieva aj jej novopečený manžel Alexis Ohanian.

Tenistka Serena Williams na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Serena Williams Tenistka Serena Williams na vyhlásení cien magazínu Glamour Women of the Year Awards.

Svadobný obrad, ktorý sa konal v New Orleans, navštívilo množstvo známych osobností a hviezd. Nechýbali medzi nimi ani speváčka Beyoncé, televízna celebrita Kim Kardashian či Williamsovej kolegyňa a kamarátka Caroline Wozniacki.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #vzhľad #krivky #pozadie #Serena Williams #boky

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...