Nahý? Som ako roztopená zmrzlina s pár chlpmi, vraví najsexi muž!

Možno mu magazín People prisúdil titul najsexi žijúceho muža, ale Blake Shelton si vraj užije aj dosť kritiky alebo ironických poznámok od svojej životnej partnerky Gwen Stefaniovej.

21.11.2017 10:20
Spevák a skladateľ Blake Shelton. Foto: ,
Spevák a skladateľ Blake Shelton.
debata

V rozhovore pre časopis sa country spevák a skladateľ priznal, že si ho bývalá líderka kapely No Doubt často doberá pre vek. A to aj napriek tomu, že je od neho staršia o celých sedem rokov. Štyridsaťjeden­ročného Sheltona vraj celkom často pobolievajú kolená. „Naťahuje ma. Pýta sa, to fakt, naozaj sa tak cítiš teraz. Máš len 41 rokov,“ opísal situácie zo spoločnej domácnosti Shelton.

V porovnaní s predchádzajúcimi držiteľmi titulu najsexy muža, medzi ktorými sú mená ako Chris Hemsworth, Dwayne Johnson či David Beckham, nepatrí Shelton medzi mužov s dokonalou muskulatúrou. Svoje telo nezvykne pravidelne ničiť v posilňovni. „Nikdy som v tom nebol veľmi dobrý. Vidíte moje fotky, je to tak, ako to je. Ak zhodím pár kilo, budem fakt šťastný. Ale čo robím, keď sa cítim dobre? Jem. Takže na ďalších fotografiách ma zase budete vidieť s troma bradami,“ zavtipkoval si Shelton na vlastnú adresu.

Ešte humornejšie však vyznel opis seba samého, keď je nahý. „Vyzerám ako čiastočne roztopená vanilková zmrzlina, na ktoré je nalepených pár chlpov. Nahý by som sa pred nikým neukazoval. Ani môjmu psovi nespôsobím tú traumu, že by ma musel vidieť nahého,“ doplnil so smiechom najsexi muž sveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #nahý #najsexi muž #Blake Shelton

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....